Irfan & 'kereta'

Wife ada beli kereta untuk Danial. Puncanya sebab Danial suka terbalikkan dan duduk atas 'walker' yang ada kat rumah. So, kami pun decide untuk beli 'kereta' untuk Danial. Kecik je. Pastu beli second hand sebab nanti kalau beli yang baru tak pakai lama. Lupa lak ada Irfan yang boleh main. Kadang-kadang Irfan main kereta tuh. Tapi kalau Danial nampak siap la Irfan. Ditarik-tarik baju Irfan supaya turun.

Nih waktu-waktu Danial tak perasan Irfan main dengan kereta tu @ Danial tengah tido.











Sekarang nih dah boleh panjat dan siap duduk atas kereta. Kalau rajin nanti aku amik gambar lain.

No comments: