Pre-dinner PPKT 2009 - Keletah Danial

Danial dan Irfan memang suka kalau pegi hotel. Dok lompat-lompat atas katil la, apa la. Nih waktu di Hotel Royal Penang. Aku tempah bilik kat hotel tuh sempena dinner. Kena bayar dalam RM150. Waktu mandikan bagi diaorg main dalam tub mandi. Ada gambar tapi since rasanya nanti kalau diaorg dah besar dan tengok diaorg segan, tak yah aa. Nih gambar Danial pas abih mandi. Waktu tu tunggu time nak ke dinner. Aku kuar jap pegi ke Guardian di sebelah. Irfan time tuh tengah tido. Tinggal Danial dgn mama je.







Nota : Danial memang suka dok dalam almari atau tempat-tempat tersorok. Tak tau la dia belajar dari mana.

No comments: