Pergh..Dapat USD250,000.00

Dapat email ni lepas masuk ofis di sebelah petang.

You have been compensated by the United Nations with the sum of $250,000.00USD for being a scam victim,
To claim your funds Contact Raymond Carter.
Email: Raymondcarterun@mycin.net
Telephone Number:+2347059442385
1: Name,
2:Address,
3:Mobile No,
4:Age,
5ex,
6: Occupation.
7: Country
All mail Should go to Raymondcarterun@mycin.net
Regards
Raymond Carter.

Macam tau-tau je aku nak duit. Hahaha. Kawan-kawan apa kata email ramai-ramai ke Raymond Carter sampai dia pening. Hahaha. Dah ler pakai email bukan UN punya. hahaha. Dan sejak bila HQ UN ada kat Nigeria? hahaha. Pastu bila masa la pulak UN ni dok bayar mangsa-mangsa SCAM ni? Ramai lagi orang-orang yang tak cukup makan kat luar sana, ni dok biaya mangsa SCAM ni pehal lak?

Mengong..mengong..nak tipu pun tipu ler elok2. Daftar ler no telefon New York ke, pastu route le ke Nigeria. Hampeh, hampeh.

Eh, jgn korang-korang ni percaya sudah.

1 comment:

BPS said...

Ok la tu, aku pun tengah pokai ni. Meh RM 100K